Managementontwikkeling

Managementontwikkeling is gericht op het creëren van een cultuur van verbinding en vertrouwen. Vertrouwen is volgens ons dè randvoorwaarde voor het coachen van teams en de afzonderlijke teamleden naar succesvolle prestaties.

In ons teamontwikkelingstraject werken we aan verbinding door vertrouwen. De opgedane inzichten en intenties beklijven pas als deze in de praktijk worden gebracht door het team. Als manager heb je daarbij een belangrijke rol. Wij kunnen je begeleiden in dit proces.

Basiselementen

Iedere manager wil het beste uit zichzelf, het team en de afzonderlijke teamleden halen. Wij versterken die gedragselementen die nodig zijn om het team in voorwaartse beweging te houden. Basiselementen die we gebruiken zijn:

  • Bewustwording van eigen gedrag, aannames, talenten en valkuilen
  • Bewustwording van talenten en valkuilen bij team en teamleden
  • Dialoogvoering
  • Feedback geven en ontvangen

Vorm

Managementontwikkeling kunnen we op verschillende manieren vormgeven. We kunnen een individueel coachtraject ingaan, waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkelpunten. We kunnen ook een managementteam coachen, waarbij je gezamenlijk een ontwikkeling doormaakt en inzichten met elkaar kunt delen.

In een persoonlijk gesprek verkennen we graag met je wat jouw specifieke wensen zijn.