Mireille Koomen

Wat mij uitermate boeit zijn de drijfveren achter het gedrag van mensen, met name in organisaties. Wat maakt dat de ene persoon vol passie aan het werk gaat, terwijl de andere persoon zijn werk verkrampt of gelaten uitvoert? Welke rol hebben collega’s daarbij? De organisaties van de toekomst hebben mensen nodig die de teugels in eigen handen nemen. Maar ook leiders die dit mogelijk maken. Het is mijn passie om mensen en teams te begeleiden naar meer werkgeluk, nu en in de toekomst.

Wat ons verbindt

Raquel is een fijn mens en beschikt over kwaliteiten die in ons vak onmisbaar zijn. Zo kan zij tijdens de trainingen duidelijk de lead nemen en vasthouden. Zij laat zich niet afleiden door deelnemers die te lang uitweiden over zaken die het groepsproces niet ten goede komen. Zij ziet scherp wat er gebeurt in de groepsdynamiek en speelt daar alert op in. Haar kennis over diversiteit en persoonlijkheidstyperingen leidt bij deelnemers direct tot waardevolle inzichten en onderling begrip. De mate van verbinding die zij daarbij creëert is wat haar een toptrainer maakt. Op sommige vlakken zijn we heel verschillend. Omdat we ons veilig voelen, kunnen we het oneens zijn en blijven we ons ontwikkelen. Juist dat maakt dat onze samenwerking zo goed werkt.

raquel van oijen

Raquel van Oijen-Heidbuurt

Ik ben nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen. Vind het interessant erachter te komen wat mensen beweegt. In trainingen vind ik de groepsdynamiek boeiend, geweldig om te zien dat mensen in teamtrainingen zichzelf kunnen overstijgen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Door met het team te werken aan verbinding door vertrouwen en te laten zien dat ieder door zijn eigen bril naar een project kijkt, van daaruit communiceert en handelt wordt de samenwerking makkelijker. Waardoor plezier en prestatie worden vergroot.

Wat ons verbindt

Het is heerlijk om met Mireille te werken. Zij vult mij aan. Daar waar ik te snel ga zoekt zij de diepte op, zonder te psychologiseren. Ze heeft echt aandacht voor de mens binnen de teams en maakt ècht contact. Ze is een professioneel trainer en coach, werkt procesmatig, is daadkrachtig en ziet zaken in een goed perspectief. Ik geloof in de kracht van twee voor een groep. Ieder legt zijn eigen accenten. Onze verschillen en de verschillen in zienswijzen maakt dat we regelmatig goede discussies hebben en dat brengt ons verder. Wat ons verbindt is de liefde voor mensen en het vak. We geloven allebei dat het ontwikkelen van teams werkt binnen organisaties en dat we daarbij ook de individuen binnen die teams versterken.

Mireille Koomen

Mireille Koomen

Raquel van Oijen

Raquel van Oijen